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Question 1: The ADC requirements table is not clear and seems to be missing headers for the columns. Can 

you provide an updated table? 

Answer 2: 

 Reqt Value CBE 

Performance 

Margin Comment 

Pointing Control 3 arcmin (0.05 

deg) 

0.007 deg 714% 3σ 

Jitter (frequencies > 

20 Hz) 

5 arcsec 1 arcsec 1000% RMS 

Slew Rate > 0.1 deg/sec 3 deg/sec 3000%  
 

Question 2: The Selection Criteria section includes a number of criteria in addition to the info requested in 

the RFI. These include flight heritage, partnerships, experience, etc. If we include this information in our 

proposal is it considered part of the 15 pages or can we incorporate it in an Appendix? 

Answer 2: Reference Paragraph 4 – Submission Instructions. The technical response is limited to 15 

pages. Therefore, information submitted under the “selection criteria” may be included as an appendix. 

No page limit has been established for this information. However, the total submission must adhere to 

the file size limits identified in the Partnership Opportunity Document. 

Question 3 - In what format are you expecting the response? The solicitation says .pdf and we will 
submit a .pdf, yet in the solicitation instructions it mentions no more than 15 'pages' for the technical 
response. The 'pages' made me question whether the power point presentation we're putting together 
is sufficient, or if you guys wanted more of a 'white paper' response in a Word type document. Is a .pdf'd 
Power Point sufficient or did you guys have a different format in mind. 
 
Answer 3: Submissions may be in created in Microsoft Word or PowerPoint but should be converted to 
and submitted in PDF format.  
 
Question 4:  Is it acceptable to have a blanket statement for the requirement compliance that states 
something like, 'this platform is compliant to all specified requirements in section 2.2 of the response, 
except: xxx, xxx, etc' and then we specifically address the requirements we are not currently complaint 
with? 
 
Answer 4: Firms should submit documentation that demonstrates the technical capability of the Micro 
Bus discussed in their individual submission. Responses should contain sufficient information to 
determine compliance with stated specifications.  
 


