Questions and Answers on the RFP NNG10EK04R for the MMS Project Solar Array Panels #3
Question #1:

Paragraph 9.5 of the Specification:  We are requesting a background and of clarification on why CTE and CME testing is required for both facesheet Skins and panels?  

 

Answer #1:

The CME test can be deleted, but the CTE test shall be done as a confirmation of the analytical CTE values. The CTE test can be done on the completed substrate; it need not be done on the facesheets alone.

