Questions and Answers on RFP NNG10EK23R
Question #1 – 4.1.1.1.4.7 

This section refers to 4.3.1.4, which is not a supply transient characteristic. There does not seem to be a supply transient specification within the USO specification.  Is there one?
Answer #1 - No, there is not a supply transient specification within the USO Specification.  Section 4.1.1.1.4.7 is an invalid requirement.  The USO must meet the stability requirement in the presence of the DC supply ripple as stated in Section 4.1.1.1.4.6.

Question #2-  7.2.2.1 
This does not state the position at which the field should be measured. Please would you clarify?
Answer #2 - The magnetic field (45 nT) requirement is measured at 25 cm away from rthe nearest USO surface as referenced in the heading of Table 7-2. Magnetic moment (0.0018 Am2) doesn’t need the position (current x area).
Question #3  -  7.2.2.2  
This refers to both the AC field and moment; in general, only field is usually measured (with no limits given for moment).

Is this moment reference erroneous?  
If not, what are the limits and measurement method?

Answer #3 - It is an erroneous reference. It should say AC Magnetic Field.
Question #4  - 7.2.2.2.1  

Does the extrapolation to 0.02Hz mean ~220dBpT or ~10dBpT on the 10 Hz line?

Is this a straight line segment on the dBpT v log Hz graph? 

Answer #4 - At 0.02 Hz the dBpt should be 106 dBpT (116 dBpT minus 10 dB) on the 10 Hz line.  The line is a straight segment from 10 Hz to 0.02 Hz.
Question #5  -  7.2.2.2 2 
Are the multiple specification lines with reference to receiver bandwidth?

The measurement position is not stated. Please would you define? 
The measurement bandwidth at 0.02Hz will be smaller than 10 Hz. Is the intention of this graph to also show that bandwidth correction may be applied?

Answer #5 - Yes, three different lines represent three different receiver bandwidths. The measurement position is 7 cm away from USO. At this moment, there is no MIL standard measurement technique or test instrumentation available for the frequency less than 10 Hz.  Yes, the bandwidth correction may be applied with the prior approval from GSFC.
Question #6  -  8.2.2  
The field limits given, which are extremely small, seem to be at odds with the field limits in 7.2.2.2 2. Please would you clarify?
Answer #6 - Please replace Figure 8.1 with Figure 7.1.  AC magnetic test is RE01 (per Mil-std-461C) test.

Question #7  - 4.1.1.1.4.11
Is it NASA’s expectation that tests will be carried out at 1E-14 torr?
Answer #7 - No.  Tests should be conducted at chamber pressures below 1 E-5 Torr as indicated in Table 10-3.  However, analysis or explanation should be provided to demonstrate how the USO will meet on-orbit pressure vs. stability requirements as stated in Section 4.1.1.1.4.12.
