
Question: The Government is proposing a milestone payment plan where the first milestone is not 
reached until the Mid-Term Report, some two months into the study.  Is the government willing to 
consider a more traditional arrangement that includes an additional milestone payment at contract 
signing (possibly at the expense of some portion of the Mid-Term milestone payment) without resulting 
in a determination of proposal unacceptability, or affect the Offeror’s competitive standing (reference 
Section L.8-(b))? 
 
Response: The Government position is to stay with the Milestone Payment Schedule as it is stated in 
Section B.3 of the Solicitation. 
 
Question: Amendment 1 published Nov 10th states on page 9 that Section I of the Offeror’s proposal 
must contain Sections B-J of the Model Contract.  However, this same page lists under section “C.  Price” 
the statement that “The offeror shall complete clauses B.1 and B.3 in the attached model contract in its 
entirety.”  Is Section IV of the Offerer’s proposal (Price) also to contain the same Section B of the model 
contract that is already provided in Section I of the Offeror’s proposal? 
 
Response:  Yes. 
 

Question: Throughout the course of review of the subject RFP, a question has come up regarding the 
portions of the document which state "for offeror fill-in."  Are these sections to be filled out and 
returned with our proposal, or are these sections to be returned at a later date (i.e. upon award)?  
Additionally, if we are to return these sections with our proposal, shall we to return the entire RFP as a 
part of our proposal, or only the individual sections in question?  Please advice. 

Response: Under L.8, Proposal Content there is a table that includes page limitations.  The table 
specifies that Section l of the proposal include, SF33 and sections B-J of Model Contract, including 
Representations and Certifications. 

 


