Solicitation NNG0461779R

June 29, 2004
Question: There are two Government Property clauses on contract:  Clause G.3, Repair or Replacement of Government Property - Special Conditions, and in Section I FAR 52.245-5, Government Property (Cost Reimbursement, Time and Materal or Labor Hour Contracts).  We presume that the standard FAR clause applies to all normal government furnished property, whereas clause G.3 applies to only facilities provided as GFP?  Is our interpretation correct?

Response: Your interpretation is correct.

