31 July 2003

ATD-124-TA-03/28537

Attention:

To all Interested Offerors:

Subject:

Request for Clarification

Reference:

Request For Proposal (RFP) 071CSC28537, “Beowulf Cluster”

To Whom It May Concern:

Pursuant to Section L, Paragraph L-2, “Offeror Responses”, the following question and CSC’s answer is provided for your review.

Q: What is the power requirement that CSC needs for the cluster. In the specification, it says twist lock connectors, but is that L6/30-P or something else?

A:  External power source connectivity to the internal rack PDU will be matched by CSC’s facilities organization based upon the Offerors specified plug and power requirements as proposed and detailed in the Technical Proposal.  The proposed power requirements will be considered by CSC’s Technical Evaluation Team for technical soundness.  The only CSC “specified” requirement is that the Offerors specified plug must be twist lock.

It should be noted that the cut-off date for all business and technical questions has expired; however, if you have any questions regarding this specific clarification, please notify the undersigned by e-mail.  All proposals are due on or before 11 August 2003 at the designated location identified in Section A, bottom page. 

Respectfully,

Tom Antoniel

Senior Member Professional Staff

CSC PrISMS Procurement Department

