Question 1:

On page 43 (paragraph L.10, B 4) of the solicitation (document: 132721-SOL-001-003.rtf) it is stated that the each volume of the proposal “shall be drilled to fit a standard three-ring binder”. 

Is it admissible for us to submit our proposal in standard European 2-ring or 4-ring binders? 

Answer:
As stated in L.10, B4 of the solicitation we require each volume of the proposal be drilled to fit a standard three-ring binder.

