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Amendment 4
Attachment (A)

113) RFP Reference:  Pre-Priced Task Orders
Question: Please verify that the specific WBS Section 3.0 elements (including 3.1, 3.3 and 3.4) specifically identified in Attachments L-13, L-14, L-15 and L-17 are the only ones that are to be included in the pre-priced task orders and not the full range of WBS Section 3.0 tasks as described in other sections of the PWS (such as the list of tasks in WBS Section J-1-C).
Response:  The Government expects the Offerors to respond to the Scope of the Pre-priced IDIQ Task Orders (See Scope paragraph 2.0 in Attachments L-13 and L-14; See Scope paragraph 3.0 in Attachment L-15; and See Scope paragraphs 4.0, 5.0, and 6.0 in Attachment L-17).  (NO CHANGE TO RFP)
114) RFP Reference:  Pre-Priced Task Orders
Question: The requirement to provide manufacturing and maintenance support to the common areas under IDIQ task orders seems opposed to the general split of work between Mission Services and the task orders, even though PWS Section 11.0 (Table 11-1) shows that the section 3.3 services are IDIQ services only.  WBS Section 4.0 (within the scope paragraph) states that the contractor is to perform maintenance functions for all MAF FSEU in Attachment J-7 and J-8.  Further, WBS Section 4.2 (introductory note) states that preventive maintenance in the dedicated areas will be authorized and costed on an IDIQ basis, implying that any preventive maintenance in the common areas would be provided under Mission Services.  Finally, WBS Section 4.3, still describing Mission Services actions, contains the corrective maintenance requirements the contractor is to perform.  The historical data does not provide sufficient detail to determine what portions of the maintenance history on facilities and equipment applies to the common areas and what applies to dedicated areas.  This is especially true since the common areas for the period of performance for Attachments L-13, L-14, L-15 and L-17 are significantly different that for the period covered by the historical data.  Request the government define what portion of the historical data should be applied to the maintenance of common areas, complex machinery and control systems.
Response:  The historical data previously provided in the technical reference library was provided to industry at the Pre-solicitation Conference on April 21st under the premise that each Offeror would utilize the information in a manner that best suited their individual proposal strategy.  Accordingly, the Government believes it is incumbent on each Offeror to define its own approach to the utilization of the historical information.  (NO CHANGE TO RFP)
115) RFP Reference:  Pre-Priced Task Orders
Question: Only one of the 4 pre-priced task orders (the one for NCAM) specifies manufacturing and maintenance support to the dedicated area as detailed in WBS 3.4.  Is this an oversight?  PWS Section 11.0 (Table 11-1) shows that the section 3.4 services are IDIQ services only.
Response:   No. Please refer to Question 37 in Amendment 1. (NO CHANGE TO RFP)
116) RFP Reference:  Pre-Priced Task Orders
Question: There is insufficient detail in the historical data to determine what metrology/calibration support would be required by a specific task order.  Please provide additional data on which equipment is anticipated to be used by ET, Orion, ARES and NCAM.  If the data is not available, will the government simply allow unit prices for the proposed tasks to be submitted in lieu of a total estimated cost?
Response:  No, unit pricing for the proposed IDIQ Task Orders is not permitted. If the Government possessed the requested data, then this effort would have been solicited with a different contract type other than the cost-reimbursement type utilized herein.  Please refer to Question 114 in this Amendment.  (NO CHANGE TO RFP)
117) RFP Reference:  Pre-Priced Task Orders
Question: There is insufficient detail to determine what machine tool operations support in common manufacturing area tool rooms would be required by a specific task order.  Please provide additional data on which machine tools are anticipated to be used by ET, Orion, ARES and NCAM during the period of performance for the pre-priced task orders.  If the data is not available, will the government simply allow unit prices for the proposed tasks to be submitted in lieu of a total estimated cost?
Response:  No. Please refer to Question 114 in this Amendment.   (NO CHANGE TO RFP)
118) RFP Reference:  
Question: In the answer to question #45 in Amendment 01, the government confirmed that the contractor’s liability when handling and/or transporting flight hardware would be addressed using IDIQ task order procedures.  Since there are requirements for transporting flight hardware in 2 of the 4 pre-priced task orders, information on the MSFOC contractor’s liability is required to adequately price the risk, unless the government retains all liability for the flight hardware during handling/transportation operations.  If the contractor is to assume this liability, request the government either provide the liability limits the contractor will be subject to or confirm that this will be addressed in a follow-on IDIQ task order/modification post-award.

Response:  In this question the Offeror is making an assumption relative to the type of asset to be transported in Pre-priced IDIQ Task Orders portrayed in Attachments L-14 and L-15.  The Offeror is assuming that the assets to be transported are only flight hardware. Yet, the attachments indicate the movement of assets could involve "non-typical items (e.g., flight hardware, special tooling, special test equipment)."  In response to question #45 the Government specifically stated that "the final RFP does not contain a requirement for the MSFOC contractor to handle and/or transport flight hardware."  Therefore, the logical conclusion to be drawn is that the movement of assets as contained in Attachments L-14 and L-15 is for a type of asset other than flight hardware.  For proposal preparation purposes, the Offeror shall assume no liability associated with handling or transporting programmatic assets.  Any liability issues will be addressed post-award. (NO CHANGE TO RFP)
119) RFP Reference:  
Question:  There are two tab "CT"s, one in L-1a and one in L-1c.  The "CT" tab in L-1a has the same title as the "CS" tab. May we correct tab references to "CT" in L-1c, and correct the title in tab "CT" in L-1a? 
Response:   The Government believes the question is referring to L-1b (in lieu of L-1a contained in the question) and L-1c.  L-1b is correct.  Per Section L.II-6, B, item 4, "The Offeror shall not alter proposal electronic spreadsheet file formats except for lengthening forms as appropriate, adjusting column widths, or correcting obvious errors that would preclude the submission of an accurate proposal."  Thus, any discrepancies found while completing the templates should be corrected by the Offeror.  L-1c Tab “CT” should be corrected to read “CW”. The pricing submittal is the responsibility of the Offeror and should be accurate.  NOTE: The Cost Volume is not subject to a page count limitation.  (NO CHANGE TO RFP)
120) RFP Reference:  
Question:  We compared each of the tabs in the Draft RFP to the tabs in the Final RFP including the print parameters, i.e. page size, orientation, margins, ratios. It appears someone may have made an inadvertent global change to the L-1a tabs in the Final RFP.  Most of the changes are in L-1a, but overall the page count went from 257 pages in the Draft RFP version to 528 pages in the Final RFP version.  May we change the print parameters, including page orientation and margins, back to the format that was in the Draft RFP in L-1a, L-1b, L-1c and L-1d?
Response:  It is the Offeror’s responsibility to adjust the print parameters, including page orientation and margins within the individual Excel tabs in order to print a legible product.  There were significant changes to the forms provided in the Draft RFP.  The Government’s expectation is that the Final RFP version will be used.  NOTE: The Cost Volume is not subject to a page count limitation. (NO CHANGE TO RFP)
121) RFP Reference:  
Question:  All of the prepriced IDIQ tabs have a left margin of .25”, which means some data will be in the hole-punched area of the page.  May we increase the .25” left margins in L-1b to avoid holes in our data once the pages are printed to hole-punched paper?
Response:  It is the Offeror’s responsibility to adjust the print parameters, including page orientation and margins within the individual Excel tabs in order to print a legible product.   NOTE: The Cost Volume is not subject to a page count limitation.   (NO CHANGE TO RFP)






