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Aircraft Support Services

Responses to Submitted Questions – 5

Question:  If a contractor has an existing Health and Safety program equivalent to the guidelines listed in the Statement of Work paragraph 4.2, is it required to be submitted in our response in its entirety?  If so will it be required to be formatted the same as NPR 8715.3?
Answer:  The Safety and Health plan shall be submitted in its entirety in accordance with Section L.12 and M.4, as well as in accordance with NFS 1852.223-73, "Safety and Health Plan".
