RFO NNG04058290R – SDO IRU – 8-18-2004

The following technical questions are submitted for NASA's review and response:

Performance Spec. 464-ACS-SPEC-0030 Rev.A

Q1. Referring to para. 3.2.3.5 - Sensor Noise. Does the statement "This requirement can be met via a 6 hour performance test using earth rate to stimulate the IRU" apply to both the a) and b) requirements of the paragraph?

A1)  The 6 hour performance test using earth rate referred to in section 3.2.3.5 of the Spec can be used to meet both part a) and part b) of the paragraph.

Q2. Referring to the same paragraph. Section a) requires collecting data at 5 Hz sampling rate. The PSD plot shown in Figure 3.2.3.5a shows the PSD requirement going to a frequency of 10 Hz. Does the PSD requirement apply up to 2.5.Hz (consistant with the 5 Hz sampling rate) or should a 20 Hz sample rate be used to obtain the PSD out to a frequency of 10 Hz?

A2)  The PSD plot applies up to 2.5 Hz (consistent with the 5 Hz sampling rate).

Q3. Referring to para. 3.4.6.2 - Internal Charging.  Does the prohibition against the use of ungrounded conductors apply if such conductors are shielded with sufficient aluminum equivalent thickness per para. 3.4.6.2?

A3)  If ungrounded conductors are sufficiently shielded the prohibitions of section 3.4.6.2 of the Spec do not apply.

Statement of Work - 464-ACS-LEGL-0025 Rev.A

Q4. Referring to para. 6.7.1 - General. EEE-INST-002 does not require DPA's to be performed on JANTXV transistors or diodes or on MIL-PRF-38535 Integrated Circuits, Class Q or B. Can these parts be used without performing DPA's?

A4)  Yes, the parts referenced in the question can be used without performing DPA's.

